σαντορινη

Πτήσεις για Σαντορίνη

 

Από την Αθήνα υπάρχουν απευθείας πτήσεις για Σαντορίνη με την Ολυμπιακή και την Ετζίαν καθώς και με μία αεροπορική εταιρεία υδροπλάνων την Αιρ Ση λάινς, ανάλογα με την εποχή και αν έχετε κάνει από νωρίς κράτηση πτήσης μπορείτε να βρείτε πραγματικά φτηνούς αεροπορικούς ναύλους και με τις δύο αεροπορικές εταιρείες.
Το αεροδρόμιο της Σαντορίνης είναι ένα από τα πιο σύγχρονα των Κυκλάδων. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το αεροδρόμιο είναι πολύ απασχολημένο με τοπικές, διεθνείς και ναυλωμένες πτήσεις που συνδέουν το νησί με την Αθήνα (πτήση διάρκειας από Αθήνα για Σαντορίνη είναι περίπου 30 λεπτά), την Κρήτη, τη Ρόδο και πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Φτηνές πτήσεις προς την Ελλάδα και την Σαντορίνη γενικά, υπάρχουν ανάλογα με τη σωστή χρονική στιγμή της κράτησης.
Από το αεροδρόμιο υπάρχουν λεωφορεία για τα Φηρά, όπου μπορείτε να πάτε με λεωφορεία σε άλλες περιοχές του νησιού. Τα ταξί συνήθως περιμένουν έξω από το αεροδρόμιο. Πολλά ξενοδοχεία της Σαντορίνης προσφέρουν μεταφορές προς και από το αεροδρόμιο.

Από το Ηνωμένο Βασίλειο η εταιρία Τόμσον προσφέρει από τις αρχές Μαΐου πτήσεις τσάρτερ σε πολύ ελκυστικές τιμές από τα αεροδρόμια του Μάντσεστερ και Γκάτγουικ.
Από τη Γερμανία πολλές αεροπορικές εταιρείες, όπως η Κοντορ, Αιρ Μπερλίν, η Ολυμπιακή και η Ετζίαν προσφέρουν φθηνές απευθείας πτήσης για Σαντορίνη καθώς και ναυλωμένες πτήσεις για Σαντορίνη από αρκετά αεροδρόμια στη Γερμανία, όπως η Φρανκφούρτη, Βερολίνο, Μόναχο, Ντίσελντορφ κα.
Από τη Σκανδιναβία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία και τη Δανία υπάρχουν πτήσεις προς Σαντορίνη με την Ολυμπιακή, την ΣΑΣ και άλλες μικρότερες εταιρείες.

πτησεις για σαντορινη με την ολυμπιακη

Copyright www.παμεσαντορινη.gr 2010 | Πολιτική Απορρήτου Μύκονος

καλως ηλθατε στη σαντορινη