σαντορινη

Περίσσα - Σαντορίνη

πληροφορίες για την Περίσσα

Η Περίσσα είναι ένα από τις πρώτες παραλίες της Σαντορίνης που έχουν γίνει τουριστικά θέρετρα, η Περίσσα διατηρεί το νεανικό προφίλ που απαιτείται από τους νέους και πολλούς ξένους τουρίστες. Παρ 'όλα αυτά, τα τελευταία χρόνια, νέα ξενοδοχεία, διαμερίσματα και δωμάτια έχουν ανοίξει και ανακαινίστηκαν παλαιότερες μονάδες με σκοπό την βελτίωση του τοπίου διαμονής της περιοχής. Στην Περίσσα θα πάτε με λεωφορείο από τα Φηρά η με ταξί και δικό σας μέσο.

Η Περίσσα είναι ουσιαστικά ένας τόπος που ζει κατά τη διάρκεια των μηνών της τουριστικής περιόδου. Η Περίσσα είναι το ιδανικό μέρος για όσους αγαπούν την θέα στο ηφαίστειο σε συνδυασμό με διακοπές κοντά στην παραλία. Εδώ, εκτός από ξενοδοχεία και τα δωμάτια θα βρείτε επίσης και ένα κάμπινγκ.

Πολλά καλοκαιρινά πάρτι διοργανώνονται στη παραλία της Περίσσας και στην επέκτασή της στην παραλία Περίβολος. Από την άλλη πλευρά του βουνού στα βόρεια είναι η άλλη φημισμένη παραλία του Καμαρίου.

Στην Περίσσα θα βρείτε αρκετά φαγάδικα, ταβέρνες, τζελατερίες όπως το Βιέννη για φρέσκο παγωτό που στην Παραλία της Περίσσας. Το Μέλισσα γκριλ είναι ένα από τα πολλά εστιατόρια στην παραλιακή γραμμή. Έχει εξαιρετική ελληνική κουζίνα και τοπικές σπεσιαλιτέ, μεταξύ των οποίων Σαντοριναίικα κεφτεδάκια τα οποία είναι κατασκευασμένα από τηγανητό κρεμμύδι και ντομάτα. Στον Περίβολο το εστιατόριο Μπέστ και το Σάιντ ση. Οι ντόπιοι συνιστούν, επίσης την Κουζίνα του Θεού που βρίσκεται μετά το κέντρο καταδύσεων.

περισσα

Copyright www.παμεσαντορινη.gr 2010 | Πολιτική Απορρήτου Μύκονος

καλως ηλθατε στη σαντορινη