σαντορινη

Καμάρι - Σαντορίνη

πληροφορίες για το Καμάρι

Φηροστεφάνι είναι η περιοχή ανάμεσα στο Ημεροβίγλι και στα Φηρά, από εδώ μπορείτε να έχετε καταπληκτικά ηλιοβασιλέματα. Η μικρή πλατεία στο Φηροστεφάνι γεμίζει νωρίς το απόγευμα με το πλήθος από τουρίστες κάθε εθνικότητας βρείτε εκεί την παραδοσιακή ταβέρνα Ακταίον και πολλές καφετέριες και μπαρ στην άκρη της δυτικής πλευράς. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε ελληνική μουσική στην Σαντορινιά. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια και σνακ μπαρ αλλά και γενικότερα εξελιγμένα και Τρεντ χώροι διασκέδασης και αναψυχής.
το Φηροστεφάνι δεν είναι τόσο ήσυχο όπως το Ημεροβίγλι ή πολύβουο όπως τα Φηρά. Στην πραγματικότητα είναι μια ιδανική τοποθεσία, επειδή βρίσκεται ανάμεσα στα Φηρά και το Ημεροβίγλι που έχουν ουσιαστικά συγχωνευθεί,
το καθένα έχει τη φυσιογνωμία του. Διαμονή στο Φηροστεφάνι επιλέγουν αυτοί που αγαπούν την κίνηση και την έντονη ζωή των Φηρών, αλλά ταυτόχρονα θέλουν και την ηρεμία επίσης.

Στα κλαμπ και τα εστιατόρια των Φηρών, μπορείτε να πάτε με τα πόδια, μικρές αποστάσεις μέσα σε 10 λεπτά περίπου. Δεν συνιστάται η χρήση αυτοκινήτου, λόγω της κυκλοφορίας και τις δυσκολίες στάθμευσης στην είσοδο της πόλης. Εδώ θα βρείτε μερικά ενδιαφέροντα αναπαλαιωμένα αρχοντικά και αρκετά ξενοδοχεία και καταλύματα. Το Φηροστεφάνι είναι ένας τόποςγια όλα τα βαλάντια και τις προτιμήσεις.
 

Φηροστεφάνι

Copyright www.παμεσαντορινη.gr 2010 | Πολιτική Απορρήτου Μύκονος

καλως ηλθατε στη σαντορινη