σαντορινη

Δρομολόγια για Σαντορίνη

Πλοία για Σαντορίνη αναχωρούν καθημερινά από τον Πειραιά. Η απόσταση από τον Πειραιά είναι 130 μίλια περίπου και η διαδρομή είναι ανάλογα με τον τύπο του πλοίου σε περίπου 8 ώρες. Τα Μπλου Στάρ έχουν καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά προς Σαντορίνη με το Μπλου Σταρ Νάξος και Πάρος. Συνήθως υπάρχουν δρομολόγια από την Κρήτη προς στη Σαντορίνη κατά τη θερινή περίοδο, αλλά τα δρομολόγια δεν είναι ακόμα διαθέσιμα. Τα τελευταία χρόνια, καθώς οι εγχώριες αεροπορικές εταιρείες στην Ελλάδα προσφέρουν πολύ χαμηλού κόστους πτήσεις για Σαντορίνη, όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες επιλέγουν το αεροπλάνο για το ταξίδι τους στην Σαντορίνη. Η Σαντορίνη κυρίως τη θερινή περίοδο έχει διασυνδέσεις με άλλα νησιά των Κυκλάδων και της Κρήτης. Από το ανατολικό τμήμα του νησιού, μπορείτε να πάρετε το καραβάκι στο κοντινό νησί της Ανάφης.

Η Μπλου Στάρ έχουν δημοσιεύσει ήδη δρομολόγια πλοίων για Σαντορίνη από 24/03/2010 - 12/06/2010 με καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά για Σαντορίνη στις 7.25 π.μ. και άφιξη στην Σαντορίνη στις 3.00 μ.μ. για το δρομολόγιο Πάρο-Νάξο-Ίο. Αναχωρήσεις από Σαντορίνη προς Πειραιά καθημερινά στις 15.3. Με τα ίδια δρομολόγια οχηματαγωγών μπορείτε να επισκεφθείτε και τα παραπάνω νησιά. Η GA Ferries έχει επίσης συνδέσεις με τη Σαντορίνη με τα φέρι μποτ Μιλένα και Ρομίντα. Το Καταμαράν Σούπερτζέτ αναχωρεί καθημερινά από τον Πειραιά μέσω Μύκονου, Νάξου, Ίο στη Σαντορίνη και κατόπιν Κρήτη (από τον Απρίλιο έως Οκτώβριο). Επίσης, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου η Ελλένικ Σήγουεης έχει καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά στις 7.15 με το Χάισπηντ.
Η ΑΝΕΚ έχει δρομολόγια απο Πειραιά για Σαντορίνη με τα πλοία Ιεράπετρα και Πρέβελη κάθε Δευτερα, Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, η ίδια εταιρία έχει δρομολόγια από Ηράκλειο για Σαντορίνη.

πλοια για σαντορινη

Copyright www.παμεσαντορινη.gr 2010 | Πολιτική Απορρήτου Μύκονος

καλως ηλθατε στη σαντορινη