σαντορινη

Σαντορίνη Διακοπές

Διακοπές και πακέτα διακοπών για Σαντορίνη

Το νησί της Σαντορίνης εκτός από μια Μέκκα του τουρισμού και των διακοπών είναι από τα πιο παγκοσμίως γνωστά νησιά για ταξίδι του μέλιτος και γάμους, υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία που ασχολείται με την διοργάνωση γάμων στη Σαντορίνη. Ένας άλλος δημοφιλές λόγος για διακοπές του στην Σαντορίνη είναι τα θρυλικά ηλιοβασιλέματα, από τα πιο θεαματικά στον κόσμο. Η Οία είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στο νησί για πολύ καλή θέα κατά το ηλιοβασίλεμα πάνω από τη θάλασσα.

Η Σαντορίνη γενικά είναι ένα μικρό νησί από βορά προς νότο, η απόσταση δεν υπερβαίνει τα 30 χιλιόμετρα. Οι παραλίες βρίσκονται στην ανατολική ακτή, όπου βρίσκονται και τα πιο πολυσύχναστα τουριστικά θέρετρα το Καμάρι και η Περίσσα. Η κυριότερη βιομηχανία του νησιού είναι ο τουρισμός και η Σαντορίνη έχει τουριστική υποδομή από τις πιο ανεπτυγμένες στην Ελλάδα. Ξενοδοχεία οποιουδήποτε μεγέθους, κάμπινγκ και ενοικιαζόμενα δωμάτια προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα διαμονής που ενώ είναι εύκολα να βρει κανείς διαμονή τους άλλους μήνες συρρικνώνεται δραματικά τον Ιούλιο και Αύγουστο, όπως και στα περισσότερα νησιά άλλωστε και με υψηλότερες τιμές.

Το νησί προσφέρει πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και αξέχαστες διακοπές. Υπάρχουν ατελείωτες ευκαιρίες για διασκέδαση, ψώνια και φαγητό σε ολόκληρο το νησί, ζωηρή νυχτερινή ζωή, ποικιλία εστιατορίων, περιηγήσεις σε ιστορικά μονοπάτια και τοποθεσίες, οινοποιεία και αρχαιολογικούς χώρους, φεστιβάλ κλασικής μουσικής και ένα φεστιβάλ τζαζ, εκθέσεις, μουσεία, εκδρομές στα νησάκια της καλντέρας και τις παραλίες, και ότι άλλο θα σας κάνει να μην βαρεθείτε κατά την διάρκεια των διακοπών σας στη Σαντορίνη.

Η Σαντορίνη έχει αρκετά κέντρα καταδύσεων. Οι τιμές είναι φτηνές, συμπεριλαμβανομένης της ενοικίασης εξοπλισμού, μεταφοράς, και συνήθως, ένα ελαφρύ γεύμα. Οι τιμές είναι μερικές φορές χαμηλότερες όταν κάνετε κράτηση άμεσα μέσω του καταδυτικού κέντρου, και όχι μέσω ενός ταξιδιωτικού γραφείου.
Η ορατότητα στα νερά είναι καταπληκτική, αλλά δεν υπάρχουν πολλά ψάρια και ενδιαφέρουσες τοποθεσίες καταδύσεων εκτός από ένα ναυάγιο κοντά στο ηφαίστειο και σπήλαια. Η βουτιά τοίχος είναι η πιο ενδιαφέρουσα. Τα χταπόδια δεν είναι σπάνια. Για την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών ζημιών, και τα πέντε κέντρα καταδύσεων πηγαίνουν στα ίδια σημεία. Συνιστώμενες τοποθεσίες για ψαροντούφεκο περιλαμβάνουν την παραλία Μέσα Πηγάδια, η Νότια παραλία της Οίας, καθώς και ο βράχος στην Περίσσα. Υπάρχουν μερικά ωραία σημεία μεταξύ Περίβολου και Βλυχάδας. Η παραλία της Θηρασίας έχει επίσης κάποιες περιοχές για ψαροντούφεκο και κοντά στο Ακρωτήρι, έχει μερικά καλά σημεία για ψαροντούφεκο.

Πολλά τουριστικά γραφεία οργανώνουν πακέτα διακοπών για τη Σαντορίνη, στα πακέτα συμπεριλαμβάνονται κρατήσεις ξενοδοχείου, γεύματα, περιηγήσεις και μεταφορά με πλοίο η αεροπλάνο. Τα πακέτα διακοπών μόλις τώρα αρχίζουν να τα προτιμούν και οι έλληνες. Το πακέτο διακοπών έχει το πλεονέκτημα της αποφυγής της ταλαιπωρίας για εισιτήρια πλοίων και πτήσεων καθώς και εύρεσης καταλύματος.

παραλια περιβολος

Copyright www.παμεσαντορινη.gr 2010 | Πολιτική Απορρήτου Μύκονος

καλως ηλθατε στη σαντορινη