σαντορινη

Σαντορίνη Διασκέδαση

Μπαρ Κλαμπ και η ζωή τη νύχτα στη Σαντορίνη

Η Σαντορίνη δεν έχει και πολλά να ζηλέψει από τη ξέφρενη διασκέδαση της Μυκόνου. Ίσως εκτός από τα μεγάλα Μπητς μπαρ, στη Σαντορίνη και ειδικά στα Φηρά υπάρχουν πολλά μπαράκια, κλαμπ με μουσική ξένη και ελληνική τα περισσότερα συγκεντρωμένα στην πλατεία και πολύ κοντά μεταξύ τους.

Τα περισσότερα γεμίζουν από ξένους τουρίστες όπως η παμπ του Μέρφυ και το Τάουν Κλαμπ. Το Κου είναι ένα από τα παλαιότερα κλαμπ της πόλης με καλή μουσική και ατμόσφαιρα με καλή πίστα για χορό.
Το Τιθώρα στην ίδια περιοχή που είναι αγαπητό στους ντόπιους. Ένα άλλο κλαμπ είναι το Αίνιγμα με δυνατότητα φαγητού. Το Τρόπικαλ μπαρ ένα από τα καλά μέρη για χορό με άνετο χώρο και καλή μουσική, το μπαρ Φράνκο βρίσκεται κοντά. Στο μπαράκι τα δύο αδέλφια γίνεται ο χαμός με χορό πάνω στο μπαρ και σφηνάκια που προσφέρονται απλόχερα.

Για πιο ήσυχες βραδιές υπάρχουν αρκετές καλές καφετέριες, μερικές με ζωντανή μουσική και άλλες με απαλή τζαζ με θέα το Αιγαίο τις φεγγαρόλουστες βραδιές.
Στο Καμάρι και στην Περίσσα υπάρχουν επίσης μπαράκια, ντίσκο και καφετέριες για την διασκέδασή σας.

Γενικά το νησί προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για διασκέδαση για όλα τα γούστα με μεγάλη επιλογή από μουσικές τάσεις από ελληνικά, ποπ, ροκ, τζαζ και λαϊκά.
Το ξενύχτη είναι κανόνας και πολλά μαγαζιά μένουν ανοικτά μέχρι τις πρωινές ώρες ειδικά για φαγητό και σνακ μετά την διασκέδαση θα βρείτε πολλά μικρά φαγάδικα για καφέ τυρόπιτα και τοστ.

διασκεδαση στη σαντορινη τη νυχτα

Copyright www.παμεσαντορινη.gr 2010 | Πολιτική Απορρήτου Μύκονος

καλως ηλθατε στη σαντορινη